Trying to create an account for skulls anywhere

While Skulls of the Shogun is an elegant piece of coding magic, there is the .000000002% chance that there are bugs. Get the official list of known bugs, and see what fixes are in store for the title update. If you find one we don't have listed, let us know in here.
Forum rules
By using the Skulls of the Shogun Forums, you acknowledge and agree to the forum rules located here.

Trying to create an account for skulls anywhere

Postby dacone2 » Sun Jun 23, 2013 5:00 am

Hey all

I bought this through steam on the PC. I've been trying to make an account for skulls anywhere but whenever i try and create an account ingame when i get to the email address field i cant get any further because the @ key is bound as open console...
I've tried copying and pasting in my email address from wordpad and ive also tried using the details for my forum account and neither works...

Any suggestions?

Martin
dacone2
 
Posts: 1
Joined: Sun Jun 23, 2013 4:05 am
Steam ID: DaCone2

Re: Trying to create an account for skulls anywhere

Postby 17-BIT Borut » Mon Jun 24, 2013 6:20 am

I'm guessing you use the UK keyboard layout? We should have this fixed in the next build.
User avatar
17-BIT Borut
 
Posts: 97
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:15 pm

Re: Trying to create an account for skulls anywhere

Postby kirachet » Sat Jan 04, 2014 4:04 am

The problem still persists...
kirachet
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 04, 2014 4:02 am

Re: Trying to create an account for skulls anywhere

Postby Kuma » Sat Jan 04, 2014 4:05 am

Yes, same issue here. Please help, thank you.
Kuma
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 04, 2014 4:03 am

Re: Trying to create an account for skulls anywhere

Postby 17-BIT Ben » Sat Jan 04, 2014 8:30 pm

kirachet, Kuma, can you let us know what country you are in and what kind of keyboard layout you are using? Thanks!
User avatar
17-BIT Ben
 
Posts: 50
Joined: Thu Feb 07, 2013 7:02 pm
Steam ID: drbinocular
Xbox Live Gamertag: Dr Binocular

Re: Trying to create an account for skulls anywhere

Postby kirachet » Sun Jan 05, 2014 4:40 am

I live in Italy and I have a keyboard Logitech G110

http://www.logitech.com/product/5902

Thanks
kirachet
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 04, 2014 4:02 am


Return to Technical Issues and Assistance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron